Tocanita de legume

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Iul 2012 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mari
  • 3 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 linguri bulion
  • 1 morcov
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume:

Se curata de coaja dovleceii, se taie cubulete, se curata si de seminte. Cartofii se taie si ei cubulete, la fel si ardeiul gras si telina, iar morcovul se taie rondele. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, se adauga toate legume, se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert 30 minute. Cand a mai scazut apa se adauga vegeta, piper si 2 linguri de bulion, adaugam si mararul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

06.07.2012, 12:00

buna

Sim0na 1

06.07.2012, 12:29

Place!!!!

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

multumesc fetele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, cu cus-cus